Expozitia de mobila ediția de toamna EXPO-MOB-MPT2021

Popa Viorica
Expozitia de mobila ediția de toamna EXPO-MOB-MPT2021

In perioada   27-30 octombrie  , are loc expozitia de mobila , ediția de toamna cu vânzare , EXPO-MOB-MPT2021 , ocazie cu care doamna Popa Viorica , administratorul Companiei MPT, a avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari .Amintim si invitatia  de a vizita  Showroom-ul Expo Mobila Marcel Prod Tapiterie , situat pe DN25 , in dreptul localitatii Branistea  , pentru a descoperi cele mai frumoase piese de mobilier și obiecte decorative,  de cea mai bună calitate.Relateaza Actualitati Galati

De ce credeti  că va potriviti pentru această funcție managerială?

Doamna Popa Viorica , administraturul Compamiei MPT :  Sunt directa , și cred că măsurile pe care le-am luat în cariera mea vor ajuta la realizarea obiectivelor companiei în mod productiv, eu sunt  o persoana deschisa ca lider printre membrii echipei mele, cautand un echilibru in activitatea noastra sa functioneze ca un catalizator in obtinerea succesului.

Descrieți anumite puncte slabe pe care credeți că le are un post de conducere.

Doamna Popa Viorica , administraturul Compamiei MPT : Cred că, deși un manager este o persoană care este responsabilă pentru succesul sau eșecul final al unui proiect, totuși, există situații în care trebuie să depind de angajații mei pentru realizarea sarcinilor .. În situațiile în care a existat un impediment , am încercat să remediez și să gasim soluție impreuna pentru rezolvarea situatiei, ca afacerea sa nu fie afectata si sa avem succes in continuarie.

Care sunt caracteristicile principale ale unei echipe?

Doamna Popa Viorica , administraturul Compamiei MPT : O echipă care cuprinde mai multe tipuri de persoane cu caractere diferite, ar trebui să aibă credință și respect unul față de celălalt ca si cum am forma o familie. Fiecare membru al echipei ar trebui să aibă o comunicare deschisă și să poată lucra liber si degajat.

Va place să luati  munca acasă?

Doamna Popa Viorica , administraturul Compamiei MPT : Am apreciat și am menținut întotdeauna un echilibru între viață și profesie . Acestea fiind spuse, știu cât de importantă este finalizarea si livrarea comenzilor în intervalul de timp. Deci, dacă este necesar, sunt gata să lucrez și acasă.